Pàgines

dilluns, 25 de febrer del 2013

La quarta edició de la volta ciclista en BTT La Portals arribarà a Montserrat els dies 13 i 14 d’abril

Per primer any hi haurà dues caminades de 50 i 70 quilòmetres



Barcelona, 25 de febrer de 2013.- La volta en BTT i ambdues caminades passen pels quatre portals d’entrada a Montserrat: Collbató, El Bruc, Marganell i Monistrol de Montserrat, a més de travessar altres zones de les poblacions d’Esparreguera, Sant Cristòfol i Castellbell i el Vilar. El dissabte 13 tindran lloc les dues sortides a peu des de la pista coberta de Collbató, així com una caminada solidària de 7 quilòmetres. Diumenge serà el torn de la volta de 60 quilòmetres en BTT i d’una pedalada solidària de 9 quilòmetres, amb el mateix punt de sortida.

La Portals va ser presentada oficialment el passat mes de gener a Marganell. L’acte va estar presidit per l’alcaldessa del municipi, Isabel Ramon, i altres personalitats com el gerent del Patronat de la Muntanya de Montserrat, Xavier Aparicio. Com és habitual en la presentació de la volta, es va homenatjar a  un esportista d’alt nivell, en aquest cas l’ex ciclista Pepe Recio. Degut a la novetat de la caminada Ultra de 70 quilòmetres, l’organització de la volta també va voler retre homenatge a la campiona del món d’Ultra Trail, NúriaPicas. Ambdós esportistes participaran en la volta, juntament amb altres personalitats del món del ciclisme, com el també ex ciclista i protagonista de La Portals 2012, Àngel Edo.

Les inscripcions es van obrir l’última setmana del mes de gener i les 1.500 places per a la volta en BTT s’han cobert en menys de dues setmanes. Pel que fa a les 1.500 places destinades a les caminades encara no han estat totalment cobertes, així com tampoc les 400 destinades a la pedalada i caminada solidàries. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada