Pàgines

dijous, 28 de febrer del 2013

El Pare Abat de Montserrat recolza les peticions dels iaioflautes

El col·lectiu ha demanat que l’Abadia es posicioni en contra de les retallades


Els iaioflautes no han respectat la condició de la trobada que els impedia desplegar  pancartes a Montserrat. (FOTO: Teresa Forn, Fotomovimiento.org)

Barcelona, 28 de febrer del 2013.- La reunió s’ha celebrat sense la presència de mitjans de comunicació, tal i com el Pare Abat Josep Maria Soler havia sol·licitat. Els iaioflautes han demanat al religiós que estigués al costat del que anomenen el “99% de la població”, defensant els drets a l’habitatge i a uns serveis de salut i educació públics. El Pare Abat ha simpatitzat amb les seves demandes i els ha assegurat que realitzarà gestions amb Telefónica per tal d’evitar els acomiadaments massius.

Per a l’esdeveniment s’ha creat un hashtag a Twitter sota el nom de #MontserratOnVas, que ha permès seguir les evolucions de la reunió via Internet. Els iaioflautes afirmen a la seva pàgina web que han portat les seves demandes a Montserrat degut a que la comunitat religiosa que hi viu “és un dels referents del país i ha auxiliat a la població civil en grans moments de cruïlla històrica.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada