Pàgines

divendres, 1 de febrer del 2013

El renovat espai audiovisual "Montserrat, portes endins" compleix mig any de funcionament

La valoració del nou espai és “molt positiva”, segons els responsables


El Montserrat, portes endins va ser inaugurat el passat mes d’agost i compta amb audioguies en vuit idiomes (FOTO: Lluís Bages)


Montserrat, 1 de febrer del 2013 - L’Espai Audiovisual Montserrat, portes endins, ubicat en el recinte del Santuari de Montserrat, va ser creat l’any 2001. La direcció de l’empresa que gestiona els serveis de Montserrat, L’ARSA, va decidir fa poc més d’un any que calia renovar-lo per tal d’incorporar-hi les noves tecnologies i així oferir una experiència molt més completa al visitant. Arran de la reforma, l’espai s’ha dividit en vuit àmbits diferents, en els quals es projecten audiovisuals de darrera generació en grans pantalles i amb alguns efectes tridimensionals.

dimarts, 29 de gener del 2013

Les obres de reforma del santuari de Montserrat estaran acabades a finals de Setmana Santa

La millora dels espais es va iniciar l’any 2000



El revestiment de la plaça ja està gairebé acabat (FOTO: Adrià Ballonga)

Barcelona, 29 del gener 2013. - Les obres fa temps que estan en marxa: la primera reforma estructural del complex es va dur a terme l'any 2000, ja que els forts aiguats que van caure el juny d'aquell mateix any van deixar malmesa la instal·lació. L'Abadia de Montserrat va decidir dur a terme un projecte de reforma de les places de davant la Basílica però, degut a la falta de pressupost, les obres es van aturar.