Pàgines

divendres, 1 de febrer del 2013

El renovat espai audiovisual "Montserrat, portes endins" compleix mig any de funcionament

La valoració del nou espai és “molt positiva”, segons els responsables


El Montserrat, portes endins va ser inaugurat el passat mes d’agost i compta amb audioguies en vuit idiomes (FOTO: Lluís Bages)


Montserrat, 1 de febrer del 2013 - L’Espai Audiovisual Montserrat, portes endins, ubicat en el recinte del Santuari de Montserrat, va ser creat l’any 2001. La direcció de l’empresa que gestiona els serveis de Montserrat, L’ARSA, va decidir fa poc més d’un any que calia renovar-lo per tal d’incorporar-hi les noves tecnologies i així oferir una experiència molt més completa al visitant. Arran de la reforma, l’espai s’ha dividit en vuit àmbits diferents, en els quals es projecten audiovisuals de darrera generació en grans pantalles i amb alguns efectes tridimensionals.

Montserrat Mur, responsable de l’Àrea d’Atenció al Visitant de Montserrat, es mostra “molt satisfeta” pel mig any de funcionament del renovat espai. Mur destaca el fet que “no només està destinat als turistes estrangers que no coneixen Montserrat, sinó també als visitants catalans, que amplien el seu coneixement”. En aquest sentit, l’audiovisual mostra imatges de zones del monestir que no són accessibles per al públic, així com declaracions de quatre monjos que expliquen el sentit de la vida en comunitat, un dels quals és el Pare Abat Josep M. Soler.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada