Pàgines

divendres, 8 de març del 2013

Montserrat aposta perquè els joves aprofundeixin en la vida espiritual

El dissabte 4 de maig es farà un recés per joves d'entre 20 i 35 anys


El Pare Antoni Pou dirigirà el recés, que es durà a terme el 4 de maig de les 10:15 hores del matí a les 6 de la tarda (FOTO: Universitat Oberta de Catalunya)
Barcelona, 8 de març del 2013. - El títol que prendrà el recés serà La saviesa del cor: un camí d'unificació personal. La jornada també servirà perquè les persones que hi assisteixin puguin compartir les seves vivències personals i quotidianes, que gestionin i controlin els seus sentiments i frustracions.

Les experiències que comparteixin els joves seran comparades i analitzades segons els símbols i les imatges de la sagrada escriptura. La jornada començarà amb una conferència del Pare Antoni Pou, monjo de la comunitat benedictina de Montserrat. Després, els participants podran assistir a missa o bé fer una reflexió personal sobre el que s'ha dit a la conferència.

A la tarda es posaran en comú les reflexions personals i es debatran els temes tractats a la conferència del matí. Per acabar la jornada, el P. Antoni conduirà als joves a una pregària a la capella de l'hostatgeria monàstica. Aquesta anirà acompanyada d'un conjunt de tècniques de relaxació i concentració que s'ensenyaran útils per pregar amb l'ajuda de la música. El preu del recés és de 10 euros, i inclou el dinar i totes les activitats mencionades.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada