Pàgines

dimecres, 13 de febrer del 2013

L’abadessa del Monestir de Sant Benet creu que el Papa ha pres “una decisió lliure i intel·ligent”

Opina que amb aquesta acció “Benet XVI ha sabut estar al seu lloc”

Montserrat Vinyes fa divuit anys que és l’abadessa del Monestir de Sant Benet de Montserrat (FOTO: LaFlama)

Barcelona, 13 de febrer del 2013. – La germana Montserrat Vinyes, abadessa del Monestir de Sant Benet de Montserrat, ha afirmat aquest matí en el programa “El Primer Cafè” de Ràdio Estel que la decisió del Papa Benet XVI d’abandonar el seu càrrec ha estat la correcta. “Quan una persona no es veu en cor de dirigir una gran institució és millor que ho deixi” assegura la religiosa.

A més, l’abadessa ha qualificat de positius els vuit anys de pontificat de Benet XVI, els quals “no han estat gens fàcils per tota la gent que l’ha envoltat i tots els problemes als que s’ha hagut d’afrontar”. La monja benedictina, però, ha admès que li hauria agradat “una mica més d’obertura a algunes realitats d’aquest món, com l’homosexualitat, la moral sexual i matrimonial i el paper de la dona dins l’Església”.

L’abadessa Montserrat Vinyes és la segona religiosa relacionada amb Montserrat en mostrar la seva opinió sobre la renúncia del Papa, després de les declaracions del Pare Abat Josep Maria Soler.

1 comentari:

  1. M'agrada que pensi que l'Església s'ha d'obrir a les noves realitats d'aquest món, ja va sent hora!!! Falta més gent com ella

    ResponElimina