Pàgines

dissabte, 26 de gener del 2013

S’obren les inscripcions de la Montserrat Nord Skyrace

La cursa torna a la muntanya després d’un parèntesi d’un any


Els participants hauran de recórrer el Parc Natural de Montserrat (FOTO: Montserrat Nord Skyrace)

Barcelona, 26 de gener del 2013. - L’organització de la Cursa Nocturna de Rocacorba ha recuperat pel proper 7 d’abril la Montserrat Nord Skyrace, coneguda com una de les curses més emblemàtiques del nostre país. Els responsables de l’esdeveniment han obert aquesta setmana les inscripcions de les 400 places ofertes amb un preu que oscil·la entre els 15 i els 30 euros, depenent de diferents factors com si la persona està federada o no.

dijous, 24 de gener del 2013

L’abadia de Montserrat homenatjarà el Pare Antoni Maria Marcet

Dissabte es compleixen cent anys de la seva benedicció abacial

L’abat Josep Maria Soler presidirà la missa conventual per commemorar el centenari. (FOTO: Ajuntament d’Igualada)
Barcelona, 24 de gener del 2013. - La tasca com a abat del Pare Antoni va coincidir amb l’abandonament del monestir durant la Guerra Civil i la conseqüent mort de 23 monjos. D’altra banda, durant el seu període com a abat va impulsar la regeneració de l’arquitectura de Montserrat, amb la col·laboració de l’arquitecte Josep Puig i Cadalfach. A més, va fomentar l’art i la cultura dins de l’àmbit de l’abadia amb la construcció d’una nova impremta al monestir i l’ampliació de l’arxiu bíblic i la biblioteca.  

L’Escolania de Montserrat reprèn el 2013 acabant el cicle de Nadal

Després d’una gira a Moscou torna a Catalunya per actuar a Sant Feliu de Llobregat

Els beneficis del concert de cloenda estaran destinats a Càrites 
(FOTO: Escolania de Montserrat).

Barcelona, 24 de gener del 2013. – El cicle de concerts de Nadal va començar el passat 30 de novembre a l’església de St. Josep de l’Hospitalet de Llobregat, i acabarà aquest divendres amb l’últim concert de l’Escolania a la catedral de Sant Feliu de Llobregat. L’actuació serà dirigida pel compositor català Bernat Vivancos que des del 2007 és director musical dels escolanets.