Pàgines

dissabte, 23 de febrer del 2013

Acord de cooperació entre l'Ajuntament de Barcelona i la Fundació Abadia de Montserrat 2025 pels propers tres anys

L'alcalde de la capital catalana i el Pare Abat de Montserrat van signar el conveni ahir a la tarda


Xavier Trias va visitar ahir el Monestir de Montserrat, acompanyat del tinent d'alcalde i del director de l'alcaldia. (FOTO: Abadia de Montserrat)


Barcelona, 23 de febrer del 2013.- Ahir a la tarda es va signar l'acord que unirà Barcelona i Montserrat com a col·laboradors mutus. L'Ajuntament dela ciutat i la Fundació Abadia de Montserrat 2025 treballaran junts per definir i impulsar totes aquelles accions que els són d'interès comú i que serviran per millorar els aspectes socials dels àmbits que els són propis, com la rehabilitació cultural i ecològica o el turisme. Aquest conveni estarà vigent durant els propers tres anys i, un cop acabi, es veurà si es renova o no depenent dels objectius assolits i els beneficis socials i culturals obtinguts.

La Fundació Abadia de Montserrat 2025 és un organisme sense ànim de lucre que té com a objectius la defensa dels valors de la societat catalana i del Monestir de Montserrat, així com la cultura pròpia de la muntanya i la vegetació i conservació ecològica de la flora i la fauna del Santuari. El que busca és recaptar fons sense cap ànim de lucrar-se, sinó únicament amb finalitats culturals i socials. Amb aquest finançament es pretén dur a terme obres de rehabilitació, restauració i millora de l'accessibilitat.

Xavier Trias, alcalde de la capital catalana, ha donat el vistiplau a l'acord la tarda d'ahir després de visitar el Monestir acompanyat del tinent d'alcalde Antoni Vives i d'Albert Ortas, qui és avui dia el director de l'alcaldia. Després de la visita i del dinar habitual amb la comunitat religiosa de Montserrat, va reunir-se amb el Pare Abat Josep Maria Soler i amb el director general de la Fundació, Carles Riba a la Sala Gassó del mateix Monestir.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada